Megnézem!
Bezár!
Ajanlatok!!

Hírek, információk

Közlemény

Tisztelt Hallgatóink!

A magyar kormány veszélyhelyzetet rendelt el a koronavírus járvány miatt, és március 12-től korlátozta a beltéri rendezvények megtartását.
Figyelembe véve a kormány döntését, a hallgatók érdekeit és a közegészségügyi szempontokat, március 17-től a következő három hétben a Hock Nyelviskola valamennyi nyelvórája az egyéni és a távoktatási órák kivételével elmaradnak. Az áprilisra tervezett nyelvvizsga, mindhárom szintjének, írásbeli része a Debreceni Egyetem döntése szerint 2020. június 06-án kerül megtartásra. 
2020. május 17. éjfélig még jelentkezhetnek és befizethetnek (minden pótdíj nélkül) a vizsgára azok, akik ezt még nem tették meg. Információt a 20-9372986 számon tudunk adni. A Hock Nyelviskola tanfolyamai a kialakult helyzet normalizálása után folytatódnak, az elmaradt órák pótlásra kerülnek. Megértésüket megköszönve jó egészséget kívánunk minden kedves hallgatónknak.

Figyelem, Határidő!!!

Tavaszi vizsgaidőszak
2020. június 06.
Nyelvvizsga jelentkezési 
határidő: 2020. május 17. éjfélig még jelentkezhetnek és befizethetnek (minden pótdíj nélkül) a vizsgára azok, akik ezt még nem tették meg

Jelentkezés a tavaszi félévre

február 3-i és 10-i héten indulnak a tavaszi tanfolyamaink. Jelentkezni folyamatosan lehet a 06-20/937-2986-os számon.

Nyári jelentkezések

NYÁRI ANGOL TANFOLYAMOK JÚLIUS 6-TÓL:
- 2/3 HETES INTENZÍV NAPI 4 TANÓRÁBAN DÉLELŐTTÖNKÉNT
- 10/ 12 HETES HETI 2X3 / 2X4 TANÓRÁBAN ÁLTALÁNOS ANGOL ÉS VIZSGAFELKÉSZÍTÉS
DÉLUTÁNONKÉNT
AUGUSZTUS 3-TÓL AUGUSZTUS 31-IG NAPI 4 TANÓRA INTENZÍV VIZSGAFELKÉSZÍTÉS
DÉLELŐTTÖNKÉNT
KISCSOPORTOS OKTATÁS 6 FŐ KÖRÜLI LÉTSZÁMBAN 990Ft / TANÓRADÍJÉRT!

Nyelvvizsga Támogatás

Nyomtatvány a sikeres nyelvvizsga visszaigényléséhez innen letölthető!

Tavaszi félév

2020. február 3 és 11-én indul a tavaszi félév hétköznap délelőtti és délutáni, illetve hétvégi csoportokkal

‹«   «   1   2   3   4   5   6   7   »   »›

 

Nyelvvizsga

DExam Nyelvvizsga

2010 óta nyelviskolánk a Debreceni Egyetem államilag akkreditált nyelvvizsgájának, a DExam nyelvvizsgának hivatalos vizsgahelyeként működik.

A DExam egy modern, kommunikatív, egynyelvű angol nyelvvizsga, amely az általános nyelvtudást alap-, közép- és felsőfokon, a vizsgázók érdeklődésének megfelelően humán, vagy reál témakörökben méri.

A kommunikatív nyelvvizsgák sajátossága, hogy a nyelvtudást nem nyelvtani teszteken, szótárazáson és fordításon keresztül mérik (hiszen ez nem egy életszerű, mindennap használt formája a nyelvhasználatnak), hanem céljuk felmérni, hogy a vizsgázó megérti-e általános témákkal kapcsolatos kérdéseket, tud-e ezekre reagálni, illetve kifejteni a véleményét. Az írásbeli vizsga során a cél annak vizsgálata, hogy a vizsgázó ki tud-e szűrni lényegi információkat szövegkörnyezetből, illetve hogyan tudja írásban kifejezni magát.

A DExam nyelvvizsga igyekszik megkönnyíteni és stresszmentessé tenni a vizsgafolyamatot. A szóbeli rész páros vizsga, ahol a jelentkezők saját partnert jelölhetnek meg, akivel majd együtt teszik le a Beszédkészség vizsgarészt. Ez elősegíti a felkészülést, hiszen a partnerek együtt, célirányosan készülhetnek a vizsgára.

A nyelvvizsga emellett lehetőséget nyújt arra is, hogy a vizsgázó a saját érdeklődési körének megfelelő témákon keresztül vizsgázhasson, ezt pedig a humán vagy reál modul választásával éri el. A B1 (alap) szintű nyelvhasználótól saját hétköznapjaihoz kapcsolódó, mindennapi témák ismeretét várják el, ezért a B1 szintű vizsga nem tartalmazza a modulválasztás lehetőségét. B2 (közép) és C1 (felső) szinten a vizsgázók különböző arányban kapnak általános és modulfeladatokat, amely szűkebb vagy tágabb érdeklődési körükhöz kötődnek, de különösebb tárgyi tudást nem igényelnek.

A DExam vizsgarendszer mindhárom szinten (B1, B2 és C1) komplex nyelvtudást mérő vizsga, amely szóbeli és írásbeli, külön is letehető részvizsgákból áll. Mindkét része kompatibilis bármely más akkreditált nyelvvizsgával, ami azt jelenti, hogy ha van már például egy szóbeli (A) bizonyítványa, egy DExam írásbelivel (B) megszerezhető a „C” típusú bizonyítvány és fordítva.

A nyelvvizsga évente háromszor kerül megszervezésre, tavaszi, őszi és téli vizsgaidőszakokban.

További információkat,

továbbá az éppen aktuális vizsganaptárat és vizsgadíjakat a nyelvvizsga hivatalos honlapján, a www.dexam.hu weboldalon találhatja meg.

A jelentkezés két módon lehetséges:

 1. Online, a www.dexam.hu-n.
 2. Személyesen nálunk, a Hock Nyelviskolában.

Ha a nyelvvizsgával kapcsolatban bármi kérdés felmerülne, a 20/937-2986 telefonszámon érdeklődhet.

 

 • Hasznos tippek a DEXAM vizsgára jelentkezéskor:

  -jelentkezz online,  otthonról kényelmesebb, nem kell a lapot átmásolni kisebb a hibázás lehetősége.

  -a vizsgadíjat a határidő lejártáig ( 24 óra) add fel vagy utald, az igazolást ráérsz utána is bemutatni e-mailban is elfogadjuk..

  -értesítésre e-mailt jelöld meg, a postai úton lassabb a kommunikáció.

  -járulj hozzá a hangfelvétel készítéséhez, te érdeked mert ha esetleg  nem értesz egyet az eredményeddel hanganyaggal bizonyíthatod igazad, máskülönben 3 tagú bizottság előtt kell vizsgáznod.

  -sikeres vizsga esetén, bizonyítványodat a címeden tudod átvenni, ha a postai kézbesítést jelölöd.

  gyakorló feladatok:

   https://www.dexam.hu/?p=p3_b2&mfmenu_id=1&l=hu

 
Megosztás:FaceBook Twitter IWIWsearch.yahoo.comGoogle Ask Bing
 

 

 

Saját, jól felszerelt oktatási helyeink Veszprémben

 


Felnőttképzési Engedély száma: E-000728/2014

Statisztikai adatok szerint honlapunkat leggyakrabban a következő kifejezésekkel találják meg: 
veszprémi nyelviskola, angol nyelv oktatása, nyelvoktatás Veszprémben, nyelviskola, nyelviskola Veszprémben, Hock nyelviskola,  Vállalati nyelvoktatás, angol oktatási hely

 

Angol Nyelviskola | Impresszum | design.K@tilla | Tartalom: *HOCK nyelviskola* | 1995 - 2020 | Klikk: 1466 | User: 28163
HOCK nyelviskola Hungary | Veszprém megye | Veszprém HOCK nyelviskola | nyelvoktatás Veszprémben
2014. február 10.

Bezárás Bezár

Web Site Info

Weboldalunkon az alábbi szavakra kereshet: Nyelviskola, nyelviskola Veszprémben, Hock nyelviskola, veszprémi nyelviskola, angol nyelv oktatása, nyelvoktatás Veszprémben Vállalati nyelvoktatás, angol oktatási hely

Címsorunk tartalma: Nyelvvizsga - HOCK nyelviskola - nyelvoktatás Veszprémben

Oldalunk rövid leírása: A HOCK nyelviskola 1995-ben alakult, Veszprém egyik legrégebbi magán nyelvoktatási intézménye

Oldalunk készült: 2014. február 10.

 

Creatix Kereső | Google kereső | Füredi Linktár

 


Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

A HOCK nyelviskola 1995-ben alakult, Veszprém egyik legrégebbi magán nyelvoktatási intézménye

Tulajdonos: HOCK nyelviskola

Kapcsolat: Hungary | Veszprém megye | Veszprém

Címsorszöveg: Nyelvvizsga - | HOCK nyelviskola - nyelvoktatás Veszprémben | A HOCK nyelviskola 1995-ben alakult, Veszprém egyik legrégebbi magán nyelvoktatási intézménye

Szlogen:

Linkfelhő: Nyelviskola, nyelviskola Veszprémben, Hock nyelviskola, veszprémi nyelviskola, angol nyelv oktatása, nyelvoktatás Veszprémben Vállalati nyelvoktatás, angol oktatási hely

Készült: 2014. február 10.

Keresők:
Creatix Kereső | Google kereső
| Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár